
“Alternatif değiliz, iktidara talibiz..”
İl Başkanı Melik MÜJDECİ, İlçe Başkanı Şehmuz YILMAZ ve Parti yöneticilerinden oluşan bir heyet ile gazetemiz sorumlu müdürü Veysel ÇİFÇİ’yi ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Alican ATAK’ı ziyaret etti
Kongreye yoğun ilgiden dolayı teşekkür ziyaretlerine başladıklarını belirten İl Başkanı Melik MÜJDECİ, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Münasebetiyle, çalışanlarımızın gazeteciler günün kutladı. Gazetecilerin özgür olarak istediklerini yazabilecekleri günlerin yakın olduğunu belirtti.
ÇÖZÜM ODAKLI SİYASET YAPACAĞIZ
Müjdeci ;’’ Kongerimizi Batman’a yakışır bir şekilde yaptık, mazbatamızı alarak 30 kişilik yönetim kurulu ile göreve başladık, ben ve yönetimdeki dava arkadaşlarımla birlikte çözüm odaklı siyaset yapmaya çalışacağz. Bizler bu yolda kişilerin siyasi görüşüne, etnik kökenine, zenginliğine yokluğuna bakmaksızın önce ülkem anlayışı doğrultusunda hareket ediyoruz. Vatandaşlardan büyük bir teveccüh gören partimizin gerçek demokrasiyi önce parti içerisinde sonra toplam içerisinde sağlam bir yapıya kavuşturacak milletimizin umudu noktasında vatandışlarımızı ötekileştirmeksizin hizmete talibiz’’ dedi. Müjdeci; ‘’ günümüzde bir çok sorun olmakla beraber ülkemizin en büyük sorunu işsizlik ve yoksulluktur. Üniversite mezunları bile iş bulamıyor Mevcut iktidarın yanlış ekonomik hamleleri hem halkı yoksuzllaştırdı hemde işsizliğin artmasıne neden oldu. Bizler iktidara geldiğimizde Türk parasının değer kaybetmeyecek, alım gücü artacak işsizlik azalacaktır’’ dedi.
İKTİDARA TALİBİZ
Demokrasi ve Atılım Partisi olarak kendilerini başka bir partinin alternatifi olarak görmekdiklerini söyleyen Melik Müjdeci sözlerine şöyle devam etti ; ‘’ Biz dışarıdan görüldüğü bir partinin alternatifi olarak değil, tam tersine iktidar olmak için kurulan bir partiyiz. Ülkenin sorunlarını biliyoruz ve iktidara geldiğimizde tüm sorunları demokrasi ruhuyla çözeceğiz’’ dedi.
Müjdeci ; ‘’Parti il binasının kapılarını pazartesi gününden halka açacağız, parti binasının tüm vatandaşlara açıktır, tüm vatandaşlarımızı parti binamıza bekleriz, engellileride unutmadık, İl binamızda engelli dayanışma birimini oluşturduk ‘’ dedi. Son olarka halkın sesi ve kulağı olan gazetecilerin sorunlarını önemdesiklerini ve bunların çözümü için çalışacaklarını söylediler.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok