
BAB-GED’ den Kurban Bayramı mesajı
Kurban Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımlayan Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, mazlum coğrafyalarda yaşanan soykırım ve katliamların son bulmasını temenni etti.
Kısa adı BAB-GED olan Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Kurban Bayramı’na Gazze Şeridi’nde 20 aydır sivillere yönelik vahşi katliamlar ve soykırım nedeniyle buruk girildiğine dikkat çeken Demir, Kurban Bayramının halkımız, ülkemiz ve ümmetin dirlik ve birliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, saadet ve dayanışma ruhuna vesile olması temennisinde bulundu.
Siyonist işgalcilerin Gazze’de aralıksız sürdürdüğü soykırım ve vahşi katliamlara değinen Demir, “israil, Gazze halkına karşı dünyanın gözü önünde barbarca devlet terörü ve soykırım uyguluyor. Bilinçli ve planlı bir şekilde sivilleri ve gazetecileri hedef alıyor. Şu ana kadar Gazze’de yüzde 70’i kadın ve çocuk olmak üzere 54 binden fazla sivili ve 221 gazeteciyi katletti. Gazze’deki meslektaşlarımız kendileri ve ailelerinin hayatları pahasına mesleklerini yapmaya çalışıyorlar. Tüm basın mensuplarının Gazze’deki meslektaşlarımıza insanlık ve basın onuru adına destek olmalı ve sahip çıkmalıdır.” ifadelerini kullandı.
bab-ged-den-kurban-bayrami-mesaji.jpg
Aziz dinimizin önemli şiarlarından olan Kurban ibadeti ve Kurban Bayramı’nın insani duyguların ön plana çıktığı, fakir fukaranın hatırlandığı, paylaşım duygusuna önem verildiği, manevi hissiyatın yaşandığı kutlu bir bayram olduğuna dikkat çeken Demir, “Yüce Rabbimiz bayram vesilesiyle ümmetin acılarını, mazlum coğrafyaları, kardeşliği, paylaşımı, fakir ve muhtaçları gözetmeyi yeniden hatırlarız.” dedi.
Bayram mesajının devamında; tüm Müslümanların kurban ve diğer ibadetlerin kabul edilmesi ve zulüm altında inleyen İslam Dünyası ve mazlum coğrafyanın uyanışı ve kurtuluşuna vesile olması temenni eden Demir şöyle dedi: "Gazze’de yaşanan zulüm nedeniyle Kurban Bayram’ını buruk idrak edeceğiz. Bayramın halkımıza, meslektaşlarımıza, ülkemize, ümmet ve insanlığa hayırlar getirmesini, işgalci zulmü altında inleyen Gazze Şeridi başta olmak üzere mazlum coğrafyaların kurtuluşuna vesile olması diliyorum. Meslektaşlarımız başta olmak üzere, halkımızın, ülkemizin, ümmetin ve tüm insanlığın Kurban Bayramı’nı tebrik ederim.”
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN YUMAKLI “6 MİLYONDAN FAZLA FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDUK”
- 02VALİ CANALP’A 186. YIL ZİYARETİ
- 03NASIROĞLU, BÖĞÜRTLEN HASADINA KATILDI
- 04İL BAŞKANI YILMAZ’DAN LGS ÖĞRENCİLERİNE BAŞARILAR DİLEDİ
- 055.240 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
- 06“KINAMAK YETMEZ, SOMUT ADIMLAR ATILMALI”
- 07Baytar, “Kaybedilen insanlarımızın unutulmasına izin vermeyeceğiz”
- 08“Hasatla Başlayan Umut: Batman’a 134 Milyonluk Yeni Yatırım”
- 09ANIZ YANGINLARINA KARŞI ÇEVRECİLERDEN ACİL ÖNLEM ÇAĞRISI
- 10EĞİTİMDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM HIZ KAZANDI
- 11TMMOB BATMAN İKK’DAN UYDU KENT TEPKİSİ
- 12NASIROĞLU “BABALAR, YOL GÖSTERİCİ VE ROL MODELDİR”
- 13PETROLSPOR’DA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU
- 14TUNÇ VE SEVİM AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 15Araç sahipleri kedilere dikkat
Henüz Yorum yok