BAŞÇI “TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE TEŞKİLATLANDIK”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Başçı, Batman’daydı

ABDULLAH BAŞÇI “AYLARDIR HERKES SORUN ANLATIYOR, HALK PERİŞAN VAZİYETTE”
 
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Abdullah Başçı yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.  Başçı “aylardır herkes sorun anlatıyor, halk perişan vaziyette” dedi. Basın toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Başçı’nın yanı sıra, İl Başkanı Abdulbaki Polat, İl Başkan yardımcıları ve partililer katıldı.  Burada konuşan Genel Başkan Yardımcısı Başçı, parti genel merkezi ve başkan yardımcıları olarak 3 aydır tüm illeri tek tek gezerek sorunları, problem ve dertleri dinlediklerini belirtti.
 
 
HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKALARINI ELEŞTİRDİ
 
Ekonomik kriz yaşandığını belirten ve ülkenin adeta iflasın eşiğine getirildiğini ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Başçı, “ Ekonominin E’sinden anlamayan bir bakan çıkıyor ‘Tabanı zaten vurduk, bundan sonra gidecek bir yerimiz yok, rahat olun’ diyor. Bu ne demek? Bir ekonomi bakanı, maliye bakanı böyle bir şey konuşursa, o ülkede ekonominin bittiğinin işaretidir. Millet inim inim inliyor. Öyle kelime oyunları yapıyorlar ki, bu kelime oyunlarıyla saltanatlarını biraz daha ileriye götürmeyi düşünüyorlar. Ama artık bu halk, bu vatandaş uyandı” dedi. 
 
SEÇİM SÜRPRİZLERE GEBE
 
Bu seçimlerde kimsenin tahmin edemeyeceği oylara sahip olacaklarını kaydeden Genel Başkan Yardımcısı Başçı, “seçim sürprizlere gebe” dedi. Başçı “Tarımımız o kadar güçlüydü ki, kendi kendimize yetecek durumdaydık. Ama öyle politikalar uygulandı ki, çiftçi, tarım bitirildi. Şimdi ise kala kala yüzde 6-7 oranında tarımla uğraşan bir kitle kalmış” diye konuştu. Basın toplantısının ardından Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı  Abdullah Başçı Batman’da esnaf ziyaretinde bulunup vatandaşlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler