Cansuyu Derneği Yetimleri Sevindirdi

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Batman Temsilciği, Batman'da 200 ye yakın yetim çocuğa giyim ve hediyelik eşya dağıtarak sevindirdi.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Batman Temsilcisi Mehmet Emin Turan yaptığı açıklamada; "Yetimler vazgeçilmezimizdir şiarıyla yola çıkarak bu ay Batman'da 200 ye yakın yetim çocuğa giyim yardımı yaptık ve bunun yanında Yetim çocuklarımızı sevindirmek adına onlara çeşitli oyuncaklar, çikolata ve balon hediye ettik.

 Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yurt dışında olduğu gibi yurt içinde de yetimlere sahip çıkmaya ve onlara gölge olmaya gayret ediyor. Sizde bir yetime sahip çıkmak, onların kimsesi olmak isterseniz bir yetime sponsor olabilir aylık 400 TL gibi cüzi bir miktarla onların sevinçlerine ortak olabilirsiniz. "Yetim gülerse dünya güler" diyoruz.

Paylaşabildiğimiz kadar zengin, gülümsete bildiğimiz kadar mutluyuz. Cansuyu Batman Temsilciliği olarak gönüllere dokunmaya, yetim ile gerçek muhtaçlara Cansuyu olmaya devam ediyoruz. Sizlerin aracılığıyla Cansuyu bağışçılarımıza, hayırseverlerimize ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz Allah razı olsun diyoruz.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler