DEPREMDE VEFAT EDEN BATMANLILARIN SAYISI 48 OLDU

DEPREMDE VEFAT EDEN BATMANLILARIN SAYISI 48 OLDU

SAYI ARTIYOR
Önceki gün 31 Batmanlının vefat ettiğini duyurduğumuz haberimize bugün yenileri eklendi ve 17 Batmanlı daha vefat ederken ölü sayısı 48’e çıktı.
 
Uzun yıllardır Antakya’da yaşayan ilimizin tanınmış ailelerinden Gazanfer Toprak’ın abisi ve yakınları oturdukları apartmanın çökmesi sonucu enkaz altında kalarak çoğunluğu hayatını kaybetti. Vefat eden aile fertlerinden Ebru Kavak ve Cemre Kavak’ın cenazeleri dün Batmana getirilerek Tereceler Camiinde yıkandıktan sonra Tilmerç mezarlığında toprağa verildi.
 
Antakya’da vefat eden Toprak ailesinden Şükran Toprak Bilim, Vekil Toprak, Ayşe Toprak, Halil Toprak, Servet Toprak, Nevin Bilim Tekin, Pervin Toprak, Ela Toprak ve Ekin Toprak’ın cenazelerinin de Batmana getirilerek Tilmerç’te defnedileceği öğrenildi. Batmanlı bir başka hemşehrimiz Hatice Birol ile öğretmen kızı Büşra Birol da Hatay Arsuz’da enkaz altında kalarak yaşamlarını yitirdi. Anne ile kızı Çanakkale’de toprağa verildi.
 
İskenderun’da yaşayan Kuyumcu ailesinin 22 yaşındaki kızları Diyetisyen Umay Uğurluay da enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi ve İskenderun’da toprağa verildi. Zozan Artaratlı Adıyaman’da hayatını kaybetti ve Batman’a getirildikten sonra Kurtalan’da toprağa verildi.
 
Bir başka hemşehrimiz Zeynep Demir’in de cenazesi enkaz altından çıkarılarak Batmana getirildi ve Asri mezarlıkta defnedildi. 
Ayrıca Hatay'a araç almaya giden Furkan Kangül kaldığı otelin deprem gecesi yıkılmasının ardından enkaz altında kaldı. Yakınlarını telefonla arayarak enkaz altında kaldığını bildiren Furkan 15 saat sonra  yakınları Batman'dan Hatay'a gidip kendi imkanlarıyla emkaz altından çıkarır. Hatay Dörtyol Hastanesine kaldırılan Furkan Kangül, doktorların tüm müdahalelrine rağmen yaşama tutunamayarak hayata veda etti. Furkan Kangül Batman Üniversitesi İnşaat Teknolojisi 2. sınıf öğrencisiydi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler