FENERBAHÇE FUTBOL OKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

Fenerbahçe spor okulları koordinatörlüğünün 2.sini düzenlediği futbol organizasyonunda, Batman Fenerbahçe futbol okulu 19 futbolcu ile turnuvaya katıldı. Kamp kervansaray otelinde 110 okulun Futbol, Voleybol ve Basketbol branşlarında toplam 1500 sporcuyla katılım sağladığı organizasyon, şenlik havasında geçti. Batman Fenerbahçe futbol okulu 2001-2002-2003 ve 2006-2007 yaş guruplarında katılarak biri şampiyonluk kupası ve üçüncülük kupası kazanarak döndüler.

“ÇOCUKLAR DAHA İYİ GELİŞİYOR”

Batman Fenerbahçe futbol okulu Antrenörü Fatih Yavuz kampın amacının Türkiye’nin farklı illerinden gelen çocuk ve gençlerin birbirleriyle kaynaştığını belirterek açıklamasına şöyle devam etti. Yavuz; “Erken yaşta sorumluluk duygusunu, takım ruhunu aşılarken, liderlik vasıflarını ortaya çıkarıp fair-play çerçevesi içerisinde spor bilincini kazandırmak ve sportif anlamda teknik gelişimlerine katkı sağlarken eğlenceli ve eğitici serbest zaman aktiviteleriyle kaliteli bir tatille spor yapmalarını sağlaya çalıştık. Batman olarak örnek davranış ve güzel futbolumuzla herkesimin büyük beğenisini çektik.” diye konuştu.

“BATMAN’DA YETENEKLİ GENÇLER VAR”

Batman’da ciddi anlamda yetenekli gençlerin olduğunu belirten Fenerbahçe Okulu yetkilisi Bülent Yavuz; “Okulumuzun amacı bu tür turnuva ve organizasyonlarda boy göstererek yetenekli genç kardeşlerimizi Türk futboluna, Fenerbahçe’ye ve ayrıca topluma yararlı ve bilinçli bir birey olarak kazandırmaktır. Turnuva sporcularımız için çok başarılı ve deneyim açısından verimli geçti. “diye konuştu. Yavuz ayrıca, başarıların tesadüf olmadığını göstermek için gelecek yılki turnuvaya daha fazla sporcu ve diğer yaş gruplarında da katılarak başarı ve kupalarla dönmek olduğunu dile getirerek, başarının tüm okula ait olduğunu, kampa katılan tüm sporcularıma ve ailelerine teşekkür etti. Osman SEYREK / BHA

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler