FUARIN GÖZDESİ BEYAZ GRUP

14.09.2017 - 17.09.2017 tarihleri arasında yapılacak Batman İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nın yoğun ilgi göreceği, bu temelde Batman’ın önemli kazanımlar elde edeceği tahmin ediliyor.

Start Fuarcılık tarafından organize edilecek Batman İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarında yapı malzemeleri teknolojileri, iş makineleri, mutfak, banyo ve seramik malzemeleri sergilenecek. Fuarda çok sayıda uluslararası katılımcı ve ziyaretçilerin bir araya getirilmesi hedefleniyor.

FUARIN ANA SPONSORLUĞUNU BEYAZ GRUP ÜSTLENDİ

Batman’da ilk kez yapılacak olan İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı ana sponsoru Beyaz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Belgi, gerçekleştirecekleri organizasyonla beraber bütün Batman’ın kazançlı çıkacağını söyledi.

YÜZLERCE FİRMA KATILACAK

Türkiye genelinde fuara katılacak yüzlerce firmanın kent esnafına ekonomik kazanımlar sağlayacağının altını çizen Mehmet Belgi, “14.09.2017 - 17.09.2017 tarihleri arasında yapacağımız fuara kent dışından yüzlerce firma katılacak. Bu organizasyon kentimizin ekonomik kimliğinin ağlarını biraz daha genişletecek ve esnafımızın yüzünü güldürecektir. Fuarın ana sponsoru Beyaz Grup olarak bu organizasyonu yapan Start Fuarcılık, katkısını esirgemeyen valiliğimize ve belediyemize şimdiden teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile katılımcı meslektaşlarımıza başarılar dileriz” dedi.

‘BATMAN’DA REKOR KATILIM BEKLİYORUZ’

İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’na Batmanlıların yoğun katılım sağlayacağını belirten Beyaz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Belgi şöyle dedi:

“Katılımcı firmalar fuarda ürettiklerini sunacaklar. Beyaz Grup olarak fuarda; mobilya dekorasyonu, mutfak mobilyası, giydirme odaları, iç oda kapıları ve vestiyer gibi ürünlerimizi sergileyeceğiz. Bir anlamda herkes sanatını anlatmaya çalışacak. Bu bağlamda kalite ve emeğe değer veren Batmanlıların fuarımıza yoğun ilgi göstereceğini düşünüyoruz.”

Nervroz alanında yapılacak Batman İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı dört gün boyunca ziyaretçilere açık kalacak. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler