GÜR "OBJEKTİF VE SAYGIN GAZETE"

Ak Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, Objektif'in yeni yayın yılını kutladı.

AK Parti Batman İl Başkan A. Akif Gür, 8 yıldır  yayın hayatını sürdüren  Objektif Gazetesinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 
 
Gür  mesajında, “Kuruluşundan bu yana ilimiz basın sektörüne öncülük eden ve sıra dışı haberlerle okura farklı bir habercilik anlayışı yaşatan Objektif Gazetesi saygın ve cesur gazetecilik rotasında durmadan ilerliyor” dedi.
 
Çağın en dinamik mesleklerinden birisinin de gazetecilik olduğunu kaydeden AK Parti İl Başkanı Gür, bu mesleğin de insanlara haber ve bilgi sağlamak gibi çok yönlü bir görevi olduğunu ifade etti.
 
“Emeği geçenleri ve gazete çalışanlarını kutlarım”
 
Gür mesajında, “Basın kuruluşları toplumu bilinçlendiren, ülkenin büyümesi ve gelişmesinde büyük bir role sahiptir. Gazetenizin de bu bilinç ve anlayış içerisinde 8 yıldan bu yana yapmakta olduğu faydalı ve başarılı hizmetlerinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Kuruluşundan bu yana ilimiz basın sektörüne öncülük eden ve sıra dışı haberlerle okura farklı bir habercilik anlayışı yaşatan Objektif Gazetesinin kuruluş yıldönümünü en kalbi duygularımla kutlar, başarılarla dolu nice yıllar dilerim. "

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler