
Kozluk köy yoluna beton asfalt
Kozluk Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı'nca ihaleye çıkarılan Akçakışla, İnişli, Kaletepe (İnanlı Mezrası) ve Yazpınar Köylerinde; Beton Yol yapım, Bsk Asfalt Kaplama ve Hendek yapım çalışmalarına başlandı.
Yazpınar köyünde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen İl Genel Meclis üyeleri Burhan Saran ve Yılmaz Özkanat “Çalışmalarımız Ramazan ayında da devam ediyor. Daha önceden ihalesini yaptığımız hizmetlerin birçoğu yüklenici firmalar tarafından yapılmaya başlandı. Batman İl Genel Meclis üyeleri ve Kaymakamlık Birlik komisyonu üyeleri olarak hizmetlerin Kozluk ilçemize kaydırılması için yoğun bir çapa içerisindeyiz” dediler.
HER ALANDA HİZMETLER YAPILIYOR
Köylerimizde yapımı süren hizmetleri, yerinde kontrol ettiklerini söyleyen Burhan Saran; “Köylere hizmet götürme birliği olarak, (yol açma, asfalt kaplama, yol sanat yapıları, köy içi kilit parke döşeme, içme suyu şebekesi, hendek yapımı ve taziye evleri gibi, pek çok alanda köylerimize hizmetler sunmaya devam ediyoruz” dedi.
Aydiş Mühendislik ve Yazpınar Köy Muhtarı Mehmet Zeki Boral ile köy yolunun asfalt kaplama işini yerinde inceleyen Kaymakamlık Birlik Komisyonu üyelerinden Burhan Saran, Yılmaz Özkanat ve Muhtar Mahfuz Aydın; “Çalışmaların sağlıklı tamamlanabilmesi için saha çalışmalarımız devem edecek” dediler. Köy Muhtarı Mehmet Zeki Boral, “Köy yolumuzun asfalt kaplama işi için gerek ilde, gerekse de ilçede emeği geçen herkese, köy halkı olarak şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TASARIM BECERİ ATÖLYELERİ ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ
- 02BASKİ’DEN DONMA UYARISI
- 03OTELLER DENETLENDİ
- 04BESO’DAN FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ TALEBİ
- 05NASIROĞLU "TARİHE SAHİP ÇIKIYORUZ"
- 06MUHTARLAR SİVİL TOPLUM MERKEZİ İNŞAATINI GEZDİ
- 07“BATMAN'DA ÇOK HARİKA İŞLER ORTAYA ÇIKIYOR”
- 08BAŞKAN ALTUN’DAN SİBADAŞ’A ZİYARET
- 09Batman’da bir binanın teras katında çıkan yangın söndürüldü
- 10Kadın STK’ların sorunları dinlendi
- 11ÜYE ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
- 12KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
- 13DEM Parti’den ’15 Şubat’ açıklaması
- 14PETROLSPOR U14 TAKIMI ŞAMPİYONLUĞA GÖZ KIRPTI
- 15ÇALINTI MALZEMELERLE YAKALANDILAR, TUTUKLANDILAR
Henüz Yorum yok