NASIROĞLU KOZLUK'TAYDI

KOZLUK’TAN OSMAN NASIROĞLU’NA DESTEK

Herkes İçin BATSO Grubu başkan adayı Osman Nasıroğlu’nun Kozluk ilçesine yaptığı ziyaret büyük ilgi gördü. Kozluklu iş insanlarının tam desteğini alan Nasıroğlu, Batman’ın en büyük ilçesi için hayata geçireceği projeleri anlattı.
 
BATSO başkan adayı Osman Nasıroğlu, Herkes İçin BATSO Grubu ile seçim çalışmaları kapsamında Kozluk ilçesini ziyaret etti. Geniş bir katılımla gerçekleştirilen ziyarette ilçe sakinlerinden büyük ilgi gören Nasıroğlu, Kozluk için hayata geçireceği projeleri açıkladı.
 
KOZLUK BATSO ŞUBESİ KURULACAK
 
 
Kozluklu iş insanlarına BATSO Başkanlığı döneminde yaptıklarını ve gelecek dönemde yapacağı projelerinden bahseden Nasıroğlu, Kozluklu iş insanlarının iş verimlerini ve bürokrasi hızını artırmak amacıyla Kozluk’a Ticaret ve Sanayi Odası şubesini kuracaklarını ifade etti. Nasıroğlu: “Kozluk potansiyel olarak en fazla büyüme eğilimi gösteren ilçemiz. Batman Ticaret ve Sanayi Odası, bu ilçemize yeteri kadar önem göstermiyor ve buranın potansiyelinin farkında değil. Bu nedenle yönetime gelirsek yapacağımız icraatlar arasında Kozluk ilçemize Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir şubesini açmak, olabilecek en hızlı şekilde Kozluk ilçemize özel bir Organize Sanayi Bölgesi ve içerisinde Tekstil Kent adı altında bir site kurulumu için girişimleri başlatmak olacaktır” dedi.
 
TEKSTİL KENT VE OSB 
 
İlçe ziyareti sırasında tekstil firmalarını da ziyaret eden Nasıroğlu, Kozluk ilçesinin son yıllarda büyük bir gelişim gösterdiğini söyleyerek Kozluk'un gerek ulaşım ve yapılaşma gerekse işgücü potansiyeli açısından yatırıma çok müsait olduğunu fakat şehir ekonomisine yön veren ilgisizliği yüzünden hakkettiği değere ulaşamadığını ifade etti.
 
SOSYO-EKONOMİK ENVANTER ÇIKARILACAK
 
Ziyaret sırasında Kozluk ilçesinin ekonomik sorunlarını ortaya çıkarmak için sosyo-ekonomik envanterinin çıkarılacağını belirten Herkes İçin BATSO grubu başkan adayı Osman Nasıroğlu: “Kozluk ilçemizin bölgeye özel tarımsal ve sanayi ürünlerini tespit ederek, gerçek ve sürdürülebilir bir büyümeyi gerçekleştireceğiz” dedi.
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler