
“Okul öncesi okullaşma oranı artırılsın”
BATMAN /2016-07-15 08:37:02
Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman’daki eğitim-öğretim ile ilgili değerlendirme ve görüş alışverişinde bulunmak üzere Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve ilgili kurum müdürleri ile bir araya geldi.
Valilik toplantı salonunda Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapılan toplantıda, okul öncesi okullaşma oranın arttırılması, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı öncesi okullarda gerekli onarımların yapılması ve İl Özel İdaresi tarafından ilçelerde yapılan yatırımlar ele alındı.
Batman genelinde okul öncesi okullaşma oranının Türkiye ortalamasının üzerine çıkarılması için gerekli çalışmaların yapılmasını isteyen Vali Deniz, il merkezi ve ilçelerde okul öncesi okullaşma oranının yükseltilmesini sağlamak üzere, öğrenci velileri ile bire bir görüşmeler yapılması ve alan taramaları konusunda gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini ifade etti.
Deniz, kent genelinde okulların 2016-2017 eğitim-öğretim yılına hazırlıklı girmesi için il genelinde tadilat ihtiyacı olan okulların tespitlerinin yapılmasını, bu konuda yapılacak çalışmaların eğitim-öğretim yılı başlamadan önce bitirilmesini istedi.
Daha sonra İl Özel İdaresince ilçelerde yürütülen yatırımların ele alındığı toplantıda Deniz, yürütülen çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 02BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 03İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 04GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
- 05POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ
- 06ÇAMLITEPE’DE MAYTAP YANGINI
- 07BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK TARAMASI
- 0815 TEMMUZ BATMAN’DA COŞKUYLA ANILDI
- 09İZMİR SUNEXPRESS SEFERLERİ BAŞLADI
- 10“HEDEFİMİZ TOPRAĞI SUYLA VE ÜRETİMLE BULUŞTURMAK”
- 11ÇEVRE YOLUNA 12.600 METRELİK ALTYAPI DÖŞENECEK
- 12Kürtçe müzik dinleyen aileye destek açıklaması
- 13PETROLSPORLU ATLETLER AVRUPA U-23 ŞAMPİYONASINA KATILACAK
- 14Batman’da TPAO petrol kuyusunda yangın çıktı
- 1515 TEMMUZ RUHU BATMAN’DA YAŞATILACAK
Henüz Yorum yok