
PETROLSPOR'A İKİ TEKLİF SUNULDU
KİMLER NE KADR TEKLİF VERDİ
Batman Petrolspor’un geleceğini belirleyecek toplantı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleşti. Yaklaşık iki saat süren toplantıda iş insanlarının iki teklifi ve Vali Şahin’in tarafından izlenecek bir yol haritası üzerinde düşünülecek.

ESAT EKREMOĞLU 20 MİLYONLUK TEKLİFTE BULUNDU

TPAO ve Fernas şirketinin durumunu açıkladıktan sonra taliplileri ve katılımcılara çözüm önerisi konusunda söz veren Vali Hulusi Şahin’e iki teklif iletildi. İş insanı Esat Ekremoğlu, kulübün yüzde 60’nın değil de tüm hisselerini devralma koşuluyla 10 Milyon TL nakit, 10 Milyon TL de sezon içinde taksitlerle kulübe aktarmayı teklif etti. Ekremoğlu’nun teklifinin önemli olduğunu belirten Şahin notlarını alırken, iş insanına kulübün yüzde 60’nı verilmesi halinde de teklifin geçerliliğini sordu. Bu konuda süre isteyen Ekremoğlu, daha sonra net kararını bildirecek.

İKİNCİ TEKLİF YALÇIN GÜNEŞTEKİN’DEN GELDİ

Toplantının son bölümünde ise kulübün yüzde 20 hissedarlarından Yalçın Güneştekin ise Abdulvahap Akbaş başkanlığında oluşturacakları en az 15 kişilik yönetimle, her yöneticinin de 500 Bin TL hibe edeceği bir yönetim kurarak, yönetime talipli olacaklarını belirtti. Yönetimi oluşturmak için Vali Şahin’den iki gün süre isteyen Güneştekin, çalışmalarına start verdi.
TPAO VE FERNAS KULÜBE TALİP DEĞİL
Batman Valiliği toplantı salonunda yapılan Petrolspor’un kader günü toplantısına Vali Hulusi Şahin, Petrolspor yönetimi, bazı iş insanları, basın mensupları ve bazı Petrolspor sevdalıları katılım sağladı. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Ankara’da olması nedeniyle toplantıya katılmadı. Mevcut yöneticiler, bazı iş insanları ve STK temsilcilerinin katıldığı toplantıda Vali Şahin, teklifleri değerlendirdi. TPAO’nun ve Fernas’ın yönetime talipli olmadığını belirten Vali Şahin, her kurumda önceden olduğu gibi bundan sonra da Petrolspor’u dışarıdan desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.
VALİ TOPLANTIYI 17 MAYIS’A ALDI
Birçok katılımcıya da söz veren Vali Şahin; “Bizim desteğimiz Petrolspor’a her zaman olacak. En güçlü şekilde takıma destek vereceğiz ama bu yükü artık tek başımıza üstlenemeyiz. İki ciddi teklif var ve bunlar masada. Bunun yanı sıra gelen öneri olarak bizim kuracağız bir yönetimle yola devam edilmesi. İki ciddi teklifi ve bizim çözüm önerimizi değerlendirmek için karar toplantısını 17 Mayıs Salı günü 17.30’a alıyoruz. Mevcut tekliflerin yanı sıra bu tarihe kadar yeni teklifte bulunmak isteyenler olursa bize ulaşabilirler” dedi. Ancak kritik toplantının gecesinde 3,5 yıla aşkın süredir Batman’da görev yapan Şahin’in Malatya Valiliğine ataması çıkması kafaları karıştırırdı. Bu nedenle, Petrolspor’un geleceği için kamuoyu Vali Şahin’den yeni bir açıklama bekliyor.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Ziver Özdemir ile Röportaj
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Batman Newroz’u 18 Mart’ta
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 01RUZGARA DAYANAMAYAN AĞAÇ YOLA DEVRİLDİ
- 02ÇÖLYAK HASTALARINA GLUTENSİZ BESİN DESTEĞİ
- 03‘ÖZGÜRCE ÇALIŞMAK İSTİYORUZ’
- 04 HÜDA PAR'DAN TEŞEKKÜR
- 05BATMAN'DA KILIÇDAROĞLU, TÜRKİYE'DE ERDOĞAN
- 06“Türkiye ilk kez bir 2. tur seçimiyle karşılaşıyor”
- 07TUNÇ, SEÇİM HUZUR İÇNDE SONUÇLANDI
- 08BAŞKAN KEREM DEMİR OYUNU KULLANDI
- 09OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI
- 10KÖYLER OTOBÜS SEFERLERİNE KAVUŞUYOR
- 11CHP MİLLETVEKİLLERİ BATMAN'DA SEÇİMİ İZLEYECEK
- 12HÜDA PAR HEYETİ KAFELERE TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU
- 13CHP'Lİ YAŞAR "DEĞİŞİM SÖZÜ VERDİK"
- 14MEZARLIKLARDA GENEL TEMİZLİK
- 15DEVA'DAN PETROLSPOR İÇİN SUÇ DUYURUSU
Henüz Yorum yok