Prof.Dr. ERBAKAN ANILDI

*Saadet Partisi Batman Gençlik Kolları tarafından eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 9 yıldönümü dolayısıyla "Anma ve Anlama" programı" düzenlendi.

BATMAN’DA ANMA ETKİNLİĞİ
Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, Necmettin Erbakan’ı rahmetle andıklarını söyledi.  “Hocamız siyaseti yönetilen olmayı değil, yöneten olmayı bir zaruret olarak kabul etmiştir’’ diyen Karaduman, şunları kaydetti: “Erbakan hocamız sadece Türkiye’de değil bütün dünya insanlığının kurtuluşu için bir takım misyonları önümüze koymuştur. Erbakan hocamızı bir çok mesele ile anlatabiliriz. Bu salonda Erbakan hocamızı taklit edenler değil, Erbakan hocamızın fikirlerini tatbik etme mücadelesi verenler var. Bu salonda Erbakan hocamızın parmağı ile bir yeri işaret ettiğinde Erbakan hocamızın parmağını değil o parmağın gösterdiği hedefe hayatını koyanlar var bu salonda. Erbakan hocamızın koyduğu idealleri ve fikirleri sadece Türkiye’de değil bütün insanlığı kurtarmanın azmi, gayreti, aşkı ve kararlılığıyla mücadele eden kardeşlerimiz var.”
 
FIRAT: “MİLLET, O’NU BAĞRINA BASTI”
Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat ise Necmettin Erbakan için düzenlediği ‘anma etkinliğine’ katılanlara teşekkür etti. İl Başkanı Fırat: “Erbakan hocamız yaşadığı süre içerisinde yılmayan bir azmin, kırılmayan bir şevkin, bitmez tükenmez bilmeyen bir gayretin, insanı hayra düşüren bir basiretin ve engin bir ümidin adı oldu. Geçmişte bu ülkede insanların birbirine sarılmaktan çekindiği, birbirleriyle muhabbet etmekten çekindiği, insanların zulmünden geçilmediği hak ve adaleti olmadığı bir dönemde bir insan çıktı ortaya. O günden itibaren bu millet artık özüne dönmüştür. Bu büyük sese bu necip adama bu millet kucak açtı. Kardeşlerim bu yiğit adam öyle şeyler yaptı ki hem dünyada hem Türkiye’de eşi görülmemiş bir şekilde bu necip milleti aslına döndürdü. Bu necip millet o’nu bağrına bastı. Onun sesine kulak verdi” dedi.

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler