RAMANLI: BÜTÜN BATMAN KAZANACAK

RAMANLI: BÜTÜN BATMAN KAZANACAK

Ulu Camii Sokağı ve Alo Tevşo esnafını ziyaret eden Batman Milletvekili ve HÜDAPAR Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, sırtlarını halka dayadıklarını ve bu yolun sonunda bütün Batman’ın kazanacağına inandıklarını kaydetti.
 
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdüren Batman Milletvekili ve HÜDAPAR Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Ulu Camii Sokağı ve Alo Tevşo esnafını ziyaret etti.
 
 
Ziyaret ve temasları sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Ramanlı, şu ifadelere yer verdi: “Ulu Cami ve Alo Tevşo esnafını ziyaret ettik. Oruç halkımızın yüzüne tebessüm olarak yansımış. Sevgili Batmanlılar yüzünüz hep böyle gülsün. Gülen yüzlü belediye #BizimleOlur #HÜDAPARlaOlur. Bisikletine ilk defa binecek çocuğun heyecanıyla geziyoruz.
 
 
Sokak sokak, cadde cadde. Bir bastona dayanmak zorunda kalan yaşlı amca gibi dayıyoruz sırtımızı halkımıza. Emeğini ekmeğe dönüştüren bir nakliyecinin casino siteleri tüm yorgunluğuna ve sıkıntılara rağmen pedala basması gibiydi gayretimiz. Ve inanıyoruz bu yolun sonunda bütün #Batman kazanacak. #BuSeferHÜDAPAR”
 
HALKLA İFTARDA BULUŞTU
 
Esentepe Necat Nasıroğlu Külliyesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde halkla bir araya gelen HÜDA PAR Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, masaları tek tek dolaşarak halkın Ramazan ayını kutladı ve sorunlarını dinledi.
 
 
İftar yemeğine katılan Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile bir araya gelen Ramanlı, Ramazan için iyi dileklerini ileterek, siyasi farklılıklara rağmen, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurguladı.
 
Ramanlı, Ak Parti’nin başkan adayı Adil Sebati Ceylan'ı da ziyaret ederek, seçim süreci boyunca iyi dileklerini iletti. Ramanlı’nın yaptığı bu ziyaretler, siyasi olgunluğun bir göstergesi olarak değerlendirildi.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler