RAMANLI’ “FAİZE BULAŞMADAN VE BORÇLANMADAN DA HİZMET ETMEK MÜMKÜN”

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) sözcüsü Serkan Ramanlı: ““Aynkef modeli ile kaynakları yerli yerinde kullanarak, faize bulaşmadan ve gereksiz yere borç altına girmeden de çok güzel hizmetler yapılabilir.” dedi.

HÜDA PAR SÖZCÜSÜ RAMANLI’DAN AYNKEF MODELİ ÖNERİSİ:  “FAİZE BULAŞMADAN VE BORÇLANMADAN DA HİZMET ETMEK  MÜMKÜN”

 

Ramanlı, parti çalışmaları kapsamında Gerçüş ilçesi Kayapınar (Aynkaf) Beldesi  HÜDA PAR’lı Belediye Başkanı Samir Özhan’ı ziyaret etti.

 

Belediye çalışmaları hakkında  Özhan’dan bilgi alan Ramanlı; “Aynkef modeli ile kaynakları yerli yerinde kullanarak, faize bulaşmadan ve gereksiz yere borç altına girmeden de çok güzel hizmetler yapılabilir.” dedi.

Ramanlı, Türkiye’nin nadir borçsuz belediyelerinden biri olan Kayapınar Belediyesi’nin büyük bir takdir topladığını söyledi.

Halkın malını israf etmeden sadece halkın ihtiyaçları için harcaması, beldenin maddi, manevi, ekonomik, sosyal ve sportif gelişimine büyük katkılar sunması sebebiyle Belediye Başkanı Samir Özhan’a teşekkür etti.

Aynkef modeli ile kaynakları yerli yerinde kullanarak, faize bulaşmadan ve gereksiz yere borç altına girmeden de çok güzel hizmetler yapılabileceğini ifade eden Ramanlı, bu modelin hem diğer belediyelere hem de merkezi idareye güzel bir örneklik teşkil etiğini söyledi.

Ramanlı’ya HÜDA PAR Gercüş İlçe Başkanı Mehmet Sait Başaran ve partililer eşlik etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler