‘TAKİM’ TAZİYE EVLERİ İÇİN HİZMETTE

‘TAKİM’ TAZİYE EVLERİ İÇİN HİZMETTE

Batman’da taziyesi olan vatandaşların 3 günlük öğle yemeği, çay ve su ikramları ve diğer tüm ihtiyaçları Batman Belediyesi tarafından karşılanıyor.

 

2022 yılı itibariyle işletmesi Batman Belediyesi’ne devredilen Taziye Evleri’nde; yemek, çay-su dağıtımı, elektrik ve doğalgaz faturaları da yine Batman Belediyesi tarafından karşılanıyor. Batman Belediyesi’nin, bünyesinde oluşturduğu ‘Taziye Evi Koordinasyon İletişim Merkezi’ (TAKİM) sayesinde Batman Belediyesi ekipleri, taziye sahiplerini arayarak taziye evinin temininden diğer tüm iş ve işlemler için kendileri ile koordinasyon halinde çalışıyor. Batman kent merkezindeki 45 taziye evinde 3 gün boyunca; taziye sahiplerinin tüm ihtiyaçları yine Batman Belediyesi tarafından karşılanıyor.
 
 
Mezarlıklar Müdürlüğü’ne bağlı çalışan ekipler, vatandaşların taziye taleplerini 08:00 – 20:00 saatleri arasında 0533 409 92 45 numaralı telefondan almaktadır. Yapılan uygulamadan oldukça memnun olduklarını belirten taziye sahipleri ise: “Batman Belediyesi’nin yapmış olduğu bu anlamlı hizmet ve destekten oldukça memnunuz. Bizler sadece taziye ziyaretine gelenlerle ilgileniyoruz. Belediye tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Allah razı olsun” diyor. 

2 Yorum

Mustafa

Mustafa

12 Subat 2022
Yapılan her hayırlı işleri kimin tarafında yapılırsa yapsın takdirle karşılanıyor fikri meşrebi sorgulamamz.tüm belediye

ŞEHMUS

ŞEHMUS

13 Subat 2022
Güzel hizmet devam edilirse çok iyi olur Fakir fukara için çok iyi olur. Bu hizmeti yapan ve yaptıranlardan Allah (c

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler