
Uçak seferleri için kente geldiler!
Uçak seferlerinin artırılması için THY heyeti Batman’daydı
Vali Erkem Canalp ve Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman’da mevcut uçak seferlerinin artırılması için yürütülecek çalışmaları görüşmek üzere Batman'a gelen Türk Hava Yolları heyeti ile Valilik toplantı salonunda bir araya geldi.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Batman Hava Limanı Müdürü Tacettin Turgut’un Batman’ın sosyo-ekonomik yapısı, kültür, turizm, sağlık, eğitim, sanayi ve ticaret potansiyeline ilişkin bilgilendirme sunumuyla başlayan toplantıda; Batman’dan İstanbul ve Ankara’ya uçak seferlerinin artırılmasının yanı sıra İzmir ve Antalya’ya uçak seferlerinin başlatılması konusunda yürütülecek çalışmalar ele alınarak görüşüldü. Sunumun ardından, THY heyetini Batman’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten Vali Canalp, Batman’da çok canlı bir ticaret ve sosyal hayatının olduğunu, hayata geçirilecek yeni sanayi alanları ile birlikte Batman’ın bölgenin üreten kenti olacağını, bu anlamda kentin metropol kentlerle olan ticari, kültürel ve sosyal ilişkinlerin canlı tutulması için uçak seferlerinin artırılmasının elzem olduğunu ifade etti.
THY Yurtiçi Satış Müdürü Aşkın Cantimur, THY’nin son yıllarda uçak filosunun genişletildiğini, şu anda 470 uçak ile dünyanın sayılı hava yolları şirketleri arasında yer aldığını belirterek, THY olarak iştiraklerimizle birlikte Batman’ın bu yüksek potansiyeline göre uçak seferlerinin artırılması ve İzmir ve Antalya’ya sefer düzenlenmesi taleplerini değerlendirmeye alacaklarını ifade etti. Milletvekili Nasıroğlu ise geçen hafta Vali Ekrem Canalp ile birlikte THY Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürünü ziyaret ettiklerini belirterek, THY yetkililerinin en kısa sürede aksiyon alarak, Batman’a heyet göndermelerinden dolayı, kendilerine teşekkür etti. Toplantıya; Vali Ekrem Canalp'in yanı sıra Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, THY Yurtiçi Satış Başkanı Aşkın Cantimur, THY Yurtiçi Satış Koordinatörü Cüneyt Doğruer, THY Diyarbakır Anıl Mercan, ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile ilimizde faaliyet gösteren STK ve oda başkanları katıldı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DEVA İL BAŞKANI YILMAZ “BATMAN TRAFİĞİNE ÇÖZÜM BULUNMALI”
- 02“BATMAN, SOSYAL KONUT PROJESİNE DAHİL EDİLDİ”
- 03Ezidilerde ‘Çarşema Sor’ coşkusu
- 04SANAYİ ALANLARI DSİ YETKİLİLERİYLE MASAYA YATIRILDI
- 05TÜZÜN “ŞİDDETİ KABUL ETMİYORUZ”
- 06BELEDİYE, MART AYINDA 5 RİSKLİ YAPININ YIKIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ
- 07ÇİÇEK “ÇOK KÜLTÜRLÜ YAPIMIZ ORTAK ZENGİNLİĞİMİZDİR”
- 08BATMAN’DA 49. TURİZM HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI
- 09İLUH 2. ETAP 1. KISIMDA %95 UZLAŞI SAĞLANDI
- 1022 BİN DÖNÜM ARAZİ EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR
- 11KÜÇÜK KIZLARIMIZ BADMİNTON’DA TÜRKİYE FİNALİNDE
- 12KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 5.130 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
- 13“BU ADALETSİZ DÜZEN DEĞİŞMELİ”
- 14MİNİKLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ
- 1544 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Henüz Yorum yok