YAŞAR YENİDEN ADAY

Batman Şoförler Odası Başkanı Reşit Yaşar yaptığı basın açıklamasıyla 5 Şubat tarihinde yapılacak kongrede yeniden Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Batman Şofförler Odası Başkan Reşit Yaşar açıklamasında oda üyelerini 5 Şubat'ta yapılacak oda seçimine davet etti.

Yaşar yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Yapılacak seçimde aday olduğumu kuşkusuz daha evvelki deneyim ve tecrübelerimizle esnaf arkadaşlarımızın katkı ve desteğiyle hizmete talip olduğumuzu Batman şoförler ve otomobilciler esnaf odası üyeleri hep birlikte yönetim anlayışıyla seçimin Batmana ve Batman şoförler odası üyelerine hayırlı olmasını dilerim.

Hep birlikte şu ana kadar 9 adet taksi durağı kulübeleri kuruldu duraksız taksiler için başvurularımız ve talebimiz devam etmektedir. İnanç ve gayretle inanıyoruz ki önümüzdeki en kısa dönemde bütün taksi durakları barınacakları kulübelere sahip olacaklar. Taksimetre için yaptığımız başvuru yeni tarife olarak açılış 6.00  TL kilometre 7.00  TL bekleme 1.00  TL olarak belediye yetkilileri tarafından fiyatlandırılmıştır. Bunun yanında tarife farkı talebimizden sonra yakıta 3.450 TL zam gelmiş bulunmakta. Ayrıca oto galerici meslektaşlarımızın sorunlarına hep beraber çözüm merkezi olacağız” dedi.

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler