
Yeniden Refah Partisi'nden Ekonomik krize sert tepki
Yeniden Refah Partisi (YRP) Batman İl Başkanlığı, Milli Gençlik Derneği Konferans Salonunda geniş bir katılımla İl Divan Toplantısı düzenledi.
Toplantıya, YRP Genel Başkan Yardımcısı Davut Konakçı, MKYK Üyesi Zülküf Şeker ve YRP Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç’ın yanı sıra, partinin yönetici ve üyeleri katıldı.
Toplantıda, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik kriz, engelli bireylerin yaşadığı zorluklar ve yerel sorunlar ele alındı. YRP Genel Başkan Yardımcısı Davut Konakçı, ekonomideki kötü gidişata dikkat çekerek, 2002 yılında 200 TL ile 3 gram altın alınabildiğini, bugün ise aynı parayla sadece 4 kilo salatalık alınabildiğini belirtti. Konakçı, 22 yıl içinde devletin birçok fabrikasını sattığını ve vatandaşın alım gücünün tükenmeye başladığını vurguladı.Mevcut siyasi düzeni eleştiren Konakçı, Türkiye’nin dışa bağımlı üretim sisteminden kurtulması gerektiğini ifade etti. Batman’daki petrol kaynaklarının yerinde işlenmesi gerektiğini belirterek, "Petrol burada çıkıyor ama başka illerde işleniyor. Batman’ın genci neden çalışmasın?" diye konuştu. Toplantının kapanışında YRP Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, partisinin faizsiz ekonomi, üretime dayalı kalkınma ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla hareket ettiğini vurguladı. Yamaç, seçim kazanma amacında olmadıklarını, halkın huzuru ve refahı için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti ve partisinin iktidara yürüyeceğini ifade etti.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DEV UYUŞTURUCU OPERASYON: 516 KİŞİ TUTUKLANDI
- 02Yeniden Refah Partisi'nden Ekonomik krize sert tepki
- 03BELEDİYE’DEN ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI HİZMETİ
- 04AK PARTİ HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
- 05“Sol Sahil Sulama Kanalı halk ve çevre sağlığını tehdit ediyor”
- 06BAŞKAN DEMİR “AVUKATLAR, ADALETİN BEKÇİLERİ, HALKIN VE HAKKIN SAVUNUCULARIDIR”
- 07CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI
- 08MAHMUT DEMİREL’İN AKIBETİ SORULDU
- 09“YERLİ MARKALARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ”
- 10SASON’DA KAPANAN YOLLAR AÇILIYOR
- 11DİCLE ELEKTRİK'TEN DEV YATIRIM
- 12EKMEN “TERÖRSÜZ TÜRKİYE SÜRECİNİ DESTEKLİYORUZ”
- 13PETROLSPOR MAÇINI DEV EKRANDAN İZLEDİLER
- 14SASON’A DOĞALGAZ VE YENİ YOL MÜJDESİ
- 15ASKON "ADALETİN YERİ SOKAKLAR DEĞİL"
Henüz Yorum yok