ŞİRİNEVLER MAHALLE BULUŞMASI

VALİ CANALP “280 CAMİNİN TÜM HALILARI YIKANDI”

Batman Valisi Ekrem Canalp “Camilerimiz pırıl pırıl olacak”
 
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ mottosuyla başlattığı Mahalle Buluşmalarının 18’ncisi Şirinevler mahallesinde Hacı Halil Aba Taziyeevi’nde gerçekleşti.
 
 
Batman Belediyesi tarafından Şirinevler mahallesinde gerçekleştirilen mahalle buluşmalarında; altyapı, üstyapı, kültür, sanat, park, sağlık, güvenlik, eğitim, ulaşım ve sosyal yardım konularında slayt eşliğinde bilgi verildi. 18’nci mahalle buluşmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Vali Canalp, “Cami temizliği ve oyun gruplarında eksik kaldığımız birkaç yer var. Merkezi ve köyleri yaptık ama ilçe ve belde belediyelerimizin olduğu yerlerde eksiklerimiz var. Oralarda da yeni bir planlama yapacağız. Bütün camilerimiz pırıl pırıl olacak. Cami temizliğini ilçe ve beldelerde yapacağız ama çocuk oyun gruplarını da unutmayacağız yine aynı şekilde bunları da yerine getireceğiz” diye konuştu.
 
 
“280 CAMİNİN TÜM HALILARI YIKANDI”
 
Şehir merkezinde bulunan 280 adet caminin halılarının bir kez yıkandığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Ali Erarslan, “280 Camimizin 410 katı halı yıkandı. Bu faaliyetlerimiz 2024 yılı içerisinde de devam edecek. Oyun grubu bakımından da şu an ilimizde 362 adet oyun grubu parkımız bulunmakta. Belediyemizin ihale biriminde şu anda 600 oyun grubu ve 40 adette spor kondisyon aletleri grubu olmak üzere toplam 1.002” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler