OKUL YOLLARINDA BAKIM VE GÜVENLİK ÇALIŞMASI
Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde okul çevrelerinde bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Yol, kaldırım, parke, yaya geçiş güzergâhları ve okul yollarındaki eksiklikler tespit edilerek gerekli müdahaleler yapılıyor.
Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde öğrencilerin okullarına daha güvenli ve rahat şekilde ulaşabilmesi amacıyla okul çevrelerinde kapsamlı bakım ve onarım çalışması başlattı.
Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların çevrelerinde yapılan saha incelemelerinde yol, kaldırım, parke taşı, yaya geçiş güzergâhları ve okul yollarındaki eksiklikler belirleniyor.
EKSİKLİKLER TEK TEK TESPİT EDİLİYOR
Ekipler, öğrenciler ile okul servislerinin ulaşımını olumsuz etkileyebilecek noktaları inceleyerek çalışma programı oluşturuyor.
Tespit edilen ihtiyaçlar doğrultusunda yol ve kaldırım bakım-onarımı ile parke taşı yama çalışmaları gerçekleştiriliyor.
İHATA DUVARI VE KASİS ÇALIŞMALARI DA YAPILIYOR
İhtiyaç duyulan okullarda ihata duvarlarının yapımı ve onarımı da çalışma programına dahil ediliyor.
Okul çevrelerinde trafik güvenliğinin artırılması amacıyla gerekli noktalarda hız kesici kasis uygulamaları gerçekleştiriliyor.
HEDEF GÜVENLİ ULAŞIM
Çalışmalarla öğrencilerin yoğun kullandığı yaya güzergâhlarının daha güvenli hale getirilmesi, okul yollarının ulaşım açısından iyileştirilmesi ve servis araçlarının okullara daha güvenli şekilde ulaşmasının sağlanması hedefleniyor.
Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, eğitim öğretim yılı başlamadan önce belirlenen eksiklikleri gidermek amacıyla çalışmalarını planlı ve koordineli şekilde sürdüreceği belirtildi.


Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MHP Batman İl Başkanlığına Çetin’le Devam Kararı
- 02OKUL YOLLARINDA BAKIM VE GÜVENLİK ÇALIŞMASI
- 03KAVAKLI - ZİYARET KÖY YOLU YENİLENDİ
- 04NASIROĞLU'NDAN BİRLİK VE KARDEŞLİK VURGUSU
- 05DEMİR: ŞİMDİ SIRA YENİ FIRSATLARDA
- 06BİTLİS’TEKİ ORMAN YANGININA BATMAN’DAN DESTEK
- 07BATMAN'DAN MALAZGİRT'E 3 BİN 222 KİŞİLİK KATILIM
- 08ŞANSİ “TERÖRSÜZ TÜRKİYE BATMAN’I BÜYÜTECEK”
- 098 AYDA 240 CAMİNİN HALISI TEMİZLENDİ
- 10VALİ CANALP : TALEPLERİ YERİNDE DİNLİYORUZ
- 11BAŞKAN ŞANSİ “BATMAN SEVGİSİ MESAFELERİ AŞIYOR”
- 12EKMEN: BARIŞ SÜRECİNİN ARDINDAN DEMOKRATİKLEŞME HIZ KAZANMALI
- 13KOCAKÖY'DE ENERJİ ALTYAPISINA 40 MİLYON TL'LİK YATIRIM
- 14Yaşam Hastanesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi hizmete açıldı
- 15PETROLCİTY'DE ÇEKİLİŞ HEYECANI




Henüz Yorum yok