BESO’DAN ÜYELERİNE AKARYAKIT İNDİRİMİ

BESO’DAN ÜYELERİNE AKARYAKIT İNDİRİMİ

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve SUNPET arasında imzalanan protokol ile BESO üyelerinin faydalanabileceği akaryakıt indirimi için anlaşma yapıldı.
 
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve SUNPET arasında imzalanan protokol ile BESO üyelerinin faydalanabileceği akaryakıt indirimi için anlaşma yapıldı. Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerine yönelik yaptığı anlaşmalara bir yenisini daha ekledi. Bir çok konu farklı farklı kurumlar ile anlaşmalar imzalayarak Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na büyük bir değer kazandıran Başkan Çiftçi, bir ilke daha imza atarak üyelerinin akaryakıtı indirimli almalarını sağlamak için bir akaryakıt firmasıyla protokol imzaladı. Başkan Çiftçi, “Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak üyelerimizin ticareti ve sosyal hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden geldiği kadar çalışmalarımızı yapıyoruz. Üyelerimizin en büyük giderlerinden biri olan yakıt giderini azaltmak için OKN (SUNPET) ile protokol imzaladık. İmzaladığımız protokol sonrasında Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odamıza kayıtlı olduğunu gösteren belgeyi akaryakıt şirketine tanımlayan üyelerimiz benzin alımında %2, motorin alımında ise %4 indirimli alacaktır.
 
Detaylı bilgi almak isteyenler 0555 074 73 70 numaralı ALO ESNAF hattımızı arayarak veya odamıza gelerek konu hakkında detaylı bilgi alabilirler. Üyelerimize yönelik çalışmalarımız devam edecektir. Bu yaptığımız anlaşmanın da tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler