“Gün birlik olma zamanı”

‘Filistin’e İslam âlemi sahip çıkmalı’

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Filistin’e bütün islam aleminin sahip çıkmasının zamanının geldiğini söyledi.
 
Başkan Çetin, parti olarak Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin desteğiyle mazlum ve mağdur Filistin halkının yanında olduklarını açıkladı. 2 Haftadır Gazze’de zincirleme insani felaketler yaşandığını belirten Başkan Çetin, “Soykırım raddesine ulaşan hunhar saldırılar artık sabır ve tahammül sınırlarını çoktan aşmıştır. 7 Ekim’den buyana 5 binin üzerinde Filistinli kardeşimiz hayattan kopartılmıştır. Sayıları 1756’yı bulan çocuk ile 1000’e yakın kadın acımasızca katledilmiştir. Uluslararası toplum Gazze’deki seri ve sürekli cinayetleri tıpkı bir korku filmini izler gibi seyre dalmıştır.
 
Türkiye bugüne kadar insani, vicdani ve hukuki tezlerini güçlü bir şekilde dünya gündemine taşıyarak akan kanın durması, insani dramların son bulması hususunda açık tarafını devamlı ibra ve ifşa etmiştir. Kudüs, Gazze, Halep güvende değilse altını çiziyorum ki Ankara’nın güvenliğinden de bahsedilemez. Direnmemiz lazım. Mücadele etmemiz lazım birlik olmamız lazım, safları sıklaştırmamız lazım.” dedi.

Etiketler : ,,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler